Loading...
Dagläger Hästhagen 2018-04-06T10:11:44+00:00

Dagläger i Hästhagen för grundskoleklass 2-6

KFUM Örebro anordnar dagläger för barn i årskurs 2-6. Våra öppettider är 8-17 och vi har stort fokus på lek och tema-aktiviteter. Mellan klockan 10-14 har vi gemensamma aktiviteter och då vill vi att alla barn är på plats. Kanske jobbar mamma och pappa om dagarna och då är dagläger ett bra alternativ om man vill ha ett sommarlov med massor av roliga äventyr och aktiviteter utan att sova borta. På alla läger finns gott om leksugna ledare och massor av nya kompisar. När du anmäler ditt barn till dagläger blir det också medlem i KFUM Örebro Ungdom, vilket gör att vi kan söka bidrag för verksamheten. KFUM Örebro arrangerar flera olika lägerveckor, välj det som passar dig bäst! Det går bra att anmäla till flera veckor och barnet behöver inte vara skrivet i Örebro kommun.

Här på hemsidan hittar du mer information om vad som är bra att tänka på inför lägerveckan. Samma information gäller för alla lägerveckor.

Idrottskul på Tegelbruket

Tegelbruket anordnar idrottskul tillsammans med Länsförsäkringar. Detta ansöker du om på Tegelbrukets hemsida, mer info och ansökningsformulär kommer upp inom kort på tegelbruket.org.

Betala efter förmåga

Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger, oavsett vilka förutsättningar man har. Därför använder vi oss av en prismodell där du som förälder betalar efter förmåga. Den reella kostnaden för oss att arrangera lägret är cirka 700 kronor per deltagare för en femdagars lägervecka men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till ca 600 kr. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 100 kronor som är medlemsavgift. Betalar du lite mer än vad platsen kostar är du med och finansierar en plats för något annat barn. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra dagläger.

Friplatser

Tack vare sommarbidrag från Örebro Kommun kan vi sommaren 2018 erbjuda några friplatser på varje lägervecka. Du anmäler som vanligt i formuläret nedan men skriver i rutan för ”övriga upplysningar” att du ansöker om en friplats. Vi återkopplar via mail inom några veckor med besked om du tilldelats en friplats. Ansöker du om friplats kan du bortse från informationen om betalning. Ditt barn deltar då gratis på lägret under  samma förutsättningar som de andra barnen.

Ditt barn har plats på lägret när du fyllt i formuläret nedan och har betalat in minst 100 kr till pg 4770164-4. Vartefter lägerveckorna blir fulla tar vi bort dem från anmälningsformuläret.

Ange barnets namn, Hästhagen och vilken/vilka veckor du betalar in för. Vi kan tyvärr inte betala tillbaka anmälningsavgiften vid eventuell avanmälan.

Lägerperioder

  • V. 25 mån-tor
  • V. 26 mån-fre
  • V. 27 mån-fre
  • V. 32 mån-fre
  • V. 33 mån-fre

Anmäl ditt barn nu, det kommer bli kul!

Anmäl ditt barn via formuläret nedan. Vid eventuella frågor kan du ringa till 019-6110498 under dagtid vardagar eller maila till niklas@kfumorebro.org.

Vi ser fram emot att få träffa dig under en fullspäckad lägervecka i härliga Hästhagen!

Anmälan Dagläger Hästhagen

Fyll i detta formulär och betala in anmälningsavgiften till pg 4770164-4 för att anmäla ditt barn till dagläger i Hästhagen.
  • ctrl + klicka om du vill anmäla till flera veckor. Vi kommer att ta bort veckorna allt eftersom de blir fulla. - V 25 & V 26 FULLT!
  • Barnets fullständiga personnummer. Ta kontakt med oss om du vill anmäla utan personnummer.
  • Är det något särskilt ledarna behöver veta om ditt barn?