Sugen på nåt kul? Anmäl dig till SPORTLOVSKOLLO!

  • För dig i åk 4-7.
  • Barnen lämnas på Kilsbergsgården i närheten av Garphyttan på söndag 18/2 kl 15 och hämtas lördag 24/2 kl 10.
  • Anmälan till lägret sker till kfum@kfumorebro.org senast den 8 feb Ange barnets namn, personnummer, adress, telefon dagtid. Ett besked om man har kommit med och mer info får man senast den 13 feb. Vid fler anmälningar än platser sker lottning..
  • Tyvärr får vi inget bidrag för årets sportlovsläger. Det innebär att vi måste ta ut den avgift det kostar. Men vi hoppas att några av er har förmåga att betala lite mer. Därför har vi Betala efter förmåga. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 1650:-. Den faktiska kostnaden för lägret är 2500:- per deltagare. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra läger.
  • Informationsblad i pdf hittar du här!