Anmäl dig till Höstlovskollo!

  • För dig i åk 4-7.
  • Barnen lämnas på Kilsbergsgården i närheten av Garphyttan på söndag 28/10 kl 15 och hämtas lördag 3/11 kl 10.
  • Anmälan till lägret sker till kfum@kfumorebro.org senast den 28 sep (ange barnets namn, personnummer, adress, telefon dagtid.) Ett besked om man har kommit med och mer info får man senast den 5 okt. Vid fler anmälningar än platser sker lottning..
  • Betala efter förmåga. Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger. Därför kör vi nu en prismodell där du som förälder betalar efter förmåga. Den reella kostnaden för lägret är 2000:- per deltagare. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 500:-. men Vi hoppas att några av er har förmåga att betala mer. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra läger.