Anmäl dig till Höstlovskollo!

  • Höstlovskollo arrangeras på Klackagården för ungdomar/unga vuxna med någon typ av funktionsnedsättning, som tidigare deltagit på vårt sommarkollo och nu vill uppleva mer kollo. Förra året hade vi fler sökande än antalet platser och vi prioriterar dem som har blivit för gamla för sommarkollo.
  • Antalet platser på höstlovskollo avgörs från år till år av hur vår personaltillgång är.
  • Lämning sker på Klackagården 15 km nordväst om Nora på tisdagen 30/10 kl 10 och hämtning lördag 3/11 kl 10 då vi även har avslutningsshow som varar i en timme.
  • Anmälan till lägret sker till kfum@kfumorebro.org så snart som möjligt men senast den 27 september! Efter detta skickas inbjudan ut till fler. Ange namn och personnummer på deltagaren, samt din adress och telefon dagtid. Ett besked om man har kommit med och mer info kommer senast 10 oktober.
  • Betala efter förmåga. Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger. Därför kör vi nu en prismodell där man betalar efter förmåga. Den verkliga kostnaden för lägret är 3500:- per deltagare men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till 2500 kr. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 1000:-. men vi hoppas att några av er har förmåga att betala mer. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra läger. Frågor om lägret besvaras av Stina Öst dagtid på 019-6110498 eller e-post stina@kfumorebro.org. Åk på höstlovskollo! Hösten är här