Vill du göra skillnad för en tonåring? Alla ungdomar är i behov av en vuxen förebild och ett vuxet stöd. Har du cirka fyra timmar över i månaden kan du vara det stödet, den vuxna kompisen som lyssnar utan att ställa krav. Ta chansen, du kan förändra en ungdoms liv – bli mentor!

Var? Tegelbruket
När? Onsdag 25 september
Tid? Drop-in mellan kl 18.00-20.00 (kom när det passar dig!)

Vi har många ungdomar i åldern 13-17 år i kö som vill ha en mentor. Vi behöver dig, dina kompisar, kollegor, familjemedlemmar! Du som är över 20 år har nu möjlighet att göra en insats och få hänga med en ungdom.

Vi bjuder in till en rekryteringsträff hos oss på Tegelbruket där du kommer att få mer information om mentorprogrammet, träffa några som redan är mentor och möjlighet att ansöka om att bli mentor på plats.

Rekryteringsträffen är gratis och under kvällen bjuder vi på fika.

Frågor? Maila ida@tegelbruket.org