Då var det dags att nominera ledare och aktiva till årets KFUM ledare och Wernhoffsstipendiet. Förslag lämnas senast 28 okt till kansliet via formuläret nedan.
Utdelning kommer ske under ledarjulmaten den 1 dec. Separat inbjudan till ledarjulmaten kommer senare.

Årets KFUM-ledare

Delas ut av huvudföreningen till en eller ev. två KFUM-ledare som förtjänas att: ”Stimuleras eller inspireras och gör eller har gjort en stor personlig insats inom KFUM i Örebro – helst bland ungdom.”

Wernhoffsstipendiet

Delas ut endast till idrottare, aktiva eller ledare vars insats utmärks av: ”Fair play, föredömligt uppträdande/ledarskap, positiv inställning till KFUM:s målsättning och/eller initiativförmåga till samverkan inom KFUM Örebro”.
KFUM Örebros huvudstyrelse beslutar om stipendiets storlek och antal.