fbpx
E-sport2017-12-07T14:07:02+00:00

KFUM Örebro E-sport

Vi är stolta över att starta upp E-sportverksamhet på Tegelbruket genom föreningen KFUM Örebro Ungdom. Inom e-sporten är vi ett team oavsett bakgrund. Vi är ett team och fördelar rollerna och har ett gemensamt mål precis som med ett fotbollslag. Vi har en egen lokal med datorer i toppklass.

ALLA kan utöva esport då det inte har samma fysiska begränsningar som många andra idrotter. Dock krävs det god fysisk kondition för att kunna prestera på topp och kunna hålla fokus under längre tid.

FYSISK AKTIVITET/KOST

Vi uppmanar även till fysisk aktivitet kombinerat med e-sport. Det är inte omöjligt att någon fysisk akivitet i form av gruppträning eller gym blir en del av våra e-sport träningar”. Kosten är också viktig så att man får i sig de vitaminer, mineraler och beståndsdelar som krävs för att kunna prestera på topp. Vi lär oss därför om hur fysisk träning och kost påverkar oss i vårt spelande.

COACHING

Man ska kunna komma hit och få lära sig hur viktigt det är att kommunicera i lag och hur man ska göra det. Man får lära sig att analysera egna matcher man spelar och situationer man hamnar i och även att sätta sig in i proffsspelares tankebanor och hur de spelar. Man får också självklart öva sina individuella färdigheter och olika tekniska moment inom spelet.

Vi kommer också att anordna workshops om schysst kommunikation och normer inom esporten.

Vårt mål är också att anordna LAN, turneringar, kurser, utbildningar med mera.

Vill du bli en del av KFUM Örebro E-sport? Skicka ett mail till esport@tegelbruket.org. Vi kontaktar dig när det finns lediga platser i något av våra lag. Kostnad är medlemsavgift (ingår i TB-kort) 100 kr plus 200 kr per termin.

 

Denna sida använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Ok