Höstlovskollo på Kilsbergsgården

Vi anordnar höstlovskollo och sportlovskollo på Kilsbergsgården för barn i åk 4-7.

info Höstlovskollo PÅ KILSBERGSGÅRDEN

 • För dig i åk 4-7.

 • Barnen lämnas på Kilsbergsgården i närheten av Garphyttan på söndag 25/10 kl 15 och hämtas lördag 31/10 kl 10.
 • Anmälan till lägret görs på vår hemsida senast den 28 sep (ange barnets namn, personnummer, adress, telefon dagtid.) Ett besked om man har kommit med och mer info får man senast den 5 okt. Vid fler anmälningar än platser sker lottning..
 • Betala efter förmåga. Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger. Därför kör vi nu en prismodell där du som förälder betalar efter förmåga. Den reella kostnaden för lägret är 2000:- per deltagare. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 500:-. Vi hoppas dock att några av er har förmåga att betala mer.
  Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra läger.

Gå till ansökan

HöstlovSKOLLO på Klackagården

info Höstlovskollo PÅ KLACKA

Vi anordnar höstlovskollo på Klackagården för unga med funktionsnedsättning.

 • Höstlovskollo arrangeras på Klackagården för ungdomar/unga vuxna med någon typ av funktionsnedsättning, som tidigare deltagit på vårt sommarkollo men nu tagit studenten och blivit för gamla för sommarkollot.
 • Antalet platser på höstlovskollo avgörs från år till år av hur vår personaltillgång är. Generellt är det ganska få från vår sommarpersonal som har möjlighet att jobba på höstlovskollo vilket innebär att vi inte är så personaltäta och därför behöver driva kollo på ett annat sätt än på sommaren. Vi har inga vakna nätter och kan inte erbjuda någon typ av punktmarkering. Därför blir höstlovskollo hos KFUM ett läger för ungdomar som inte kräver ständig personaltillgång eller ständig tillsyn.
 • Vi har hittils haft fler sökande än antalet platser på höstlovskollo och vi har därför en maxålder på 30 år ifall den situationen uppstår även i år.
 • Lämning sker på Klackagården 15 km nordväst om Nora på tisdagen 27/10 kl 10 och hämtning lördag 31/10 kl 10 då vi även har avslutningsshow som varar i en timme.
 • Anmälan till lägret görs på vår hemsida senast den 20 september! Ett besked om man har kommit med och mer info kommer senast 5 oktober.
 • Betala efter förmåga. Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger. Därför kör vi en prismodell där man betalar efter förmåga. Den verkliga kostnaden för lägret är 3500:- per deltagare men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till 2500 kr. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 1000:-, men vi hoppas att några av er har förmåga att betala mer. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra läger.
 • Frågor om lägret besvaras av Stina Öst på e-post stina.ost@tegelbruket.org.

Gå till ansökan