Höstlovskollo på Kilsbergsgården

 • För dig i åk 6-7.

 • Barnen lämnas på Kilsbergsgården i närheten av Garphyttan på måndag 31/10 kl 15 och hämtas lördag 5/11 kl 10.

 • Anmälan till lägret görs på vår hemsida senast den 3 oktober. Ett besked om man har kommit med och mer info får man senast den 10 oktober. Vid fler intresserade än platser sker lottning.

 • Avgiften baserad på familjens sammanlagda bruttoinkomst. I år får vi inga bidrag för höstlovskollot så den reella kostnaden är 3000 kr per barn.

  För att så många som möjligt ska ha möjlighet gäller följande inkomstbaserade avgifter:

  0-200 000 kr, avgift 500 kr

  200 001-350 000 kr, avgift 1000 kr

  350 001 kr och uppåt, avgift 2000 kr

  Självklart går det bra att betala mer om ni har möjlighet!

  Tillsammans gör vi det möjligt för fler barn att delta på kollo!

  I deltagaravgiften ingår medlemskap i föreningen KFUM Örebro Ungdom. 

Gå till ansökan

Höstlovskollo PÅ KLACKAGÅRDEN

 • Höstlovskollo arrangeras på Klackagården för ungdomar/unga vuxna med någon typ av funktionsnedsättning, som tidigare deltagit på vårt sommarkollo men nu tagit studenten och blivit för gamla för sommarkollot. Antalet platser på höstlovskollo avgörs från år till år av hur vår ledartillgång är. Generellt är det ganska få av våra sommarledare som har möjlighet att jobba på höstlovskollo vilket innebär att vi därför behöver driva kollo på ett annat sätt än på sommaren. Vi har inte ledare för vakna nätter och kan inte erbjuda punktmarkering. Därför blir höstlovskollo hos KFUM ett läger för deltagare som inte kräver ständig tillsyn. Vi har tidigare år haft fler sökande än antalet platser på höstlovskollo och vi har därför en maxålder på 30 år ifall den situationen uppstår även i år.

 • Lämning sker på Klackagården 15 km nordväst om Nora 1/11 och hämtning sker 5/11.

 • Anmälan till lägret görs på vår hemsida senast den 3 oktober! Ett besked om man har kommit med och mer info kommer senast 10 oktober.

 • Betala efter förmåga. Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger. Därför använder vi en prismodell där man betalar efter förmåga. Den verkliga kostnaden för lägret är 3500 kr per deltagare men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till 2500 kr.  När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 1000 kr, men vi hoppas att några av er har förmåga att betala mer. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler deltagare att delta på våra läger.

  I deltagaravgiften ingår medlemskap i föreningen KFUM Örebro Ungdom. 

 • Frågor om lägret besvaras på e-post kfum@kfumorebro.se

Gå till ansökan