KFUM Örebro erbjuder alla grenföreningarna följande förmåner:

 

Tegelbruket- Gratis TB-kort till aktiva medlemmar i åldern 16-25, möjlighet att köpa gym/träningskort till rabatterat pris (lista från föreningen krävs). Gratis möteslokaler och möjlighet till kick off, filmkväll, med mera med föreningsgrupp. Hjälp med föreningens utskrifter med mera.

Hästhagen aktivitetsområde- vid förbokning gratis gruppaktivitet under ordinarie öppettider. Under sommarlovet erbjuds dagläger, ledarakademi och möjlighet till sommarjobb (KFUM-medlemmar prioriteras men det finns ingen garanti att få jobba). Alltid halva priset på aktiviteter för KFUM-medlemmar, ta med medlemskort eller KFUM-tröja.

Klackagården, Kilsbergsgården, Kalltjärn– vid förbokning gratis nyttjande av gårdarna, möjlighet till övernattning och aktiviteter.

Minibussar– minibussar kan hyras vid förbokning för resa i föreningens regi. Gäller ej under sommar-, höst- och sportlov.

Gemensamma evenemang– bland annat ledarjultallrik, utbildningar och insamlingsevenemang.

För mer information om dessa förmåner, ta kontakt med KFUM-kansliet.

 

KFUM Sverige erbjuder bland annat följande förmåner:

 

Möjlighet att medverka vid kurser, nätverk, utbyten och internationellt utvecklingsarbete. Försäkring och andra upphandlade förmåner. Möjlighet att söka bidrag från Triangelfonden och Örebro-Värmlandsregionen. Som medlem i en KFUM-förening är du även med i det internationella YMCA/YWCA-nätverket som internationellt når ca 50 miljoner människor. För mer information om vilka möjligheter som finns nationellt och internationellt, gå in på www.kfum.se samt orebrovarmlandsregion.kfum.se.