KFUM Örebro erbjuder alla grenföreningarna följande förmåner:

 

Tegelbruket- Gratis TB-kort till aktiva medlemmar i åldern 16-25, möjlighet att köpa gym/träningskort till rabatterat pris (lista från föreningen krävs). Gratis möteslokaler och möjlighet till kick off, filmkväll, med mera med föreningsgrupp. Hjälp med föreningens utskrifter med mera.

Hästhagen aktivitetsområde- vid förbokning har KFUM’s grenföreningar gratis gruppaktivitet under ordinarie öppettider. Under sommarlovet erbjuds dagläger och möjlighet till sommarjobb (KFUM-medlemmar prioriteras men det finns ingen garanti att få jobba).

Klackagården, Kilsbergsgården, Kalltjärn– vid förbokning har KFUM’s grenföreningar möjlighet till gratis nyttjande av gårdarna, möjlighet till övernattning och aktiviteter.

Minibussar– minibussar kan hyras vid förbokning för resa i föreningens regi. Gäller ej under sommar-, höst- och sportlov.

Gemensamma evenemang– bland annat ledarjultallrik, utbildningar och insamlingsevenemang.

För mer information om dessa förmåner, ta kontakt med KFUM-kansliet.

 

KFUM Sverige erbjuder bland annat följande förmåner:

 

Möjlighet att medverka vid kurser, nätverk, utbyten och internationellt utvecklingsarbete. Försäkring och andra upphandlade förmåner. Möjlighet att söka bidrag från Triangelfonden och Örebro-Värmlandsregionen. Som medlem i en KFUM-förening är du även med i det internationella YMCA/YWCA-nätverket som internationellt når ca 50 miljoner människor. För mer information om vilka möjligheter som finns nationellt och internationellt, gå in på www.kfum.se samt orebrovarmlandsregion.kfum.se.