Gratisaktiviteter under sommaren!

Under sommarlovet är en hel del aktiviteter gratis för barn och ungdomar, som exempelvis utomhusbio, vattenaktiviteter, minigolf, klättring och annat!
Läs mer!

Utmana varandra i bangolf! Vi erbjuder 12 hål av äventyrsgolf. Spela individuellt eller i lag.

PRISLISTA
Vuxen – 60 kr
Barn & Senior – 30 kr

Hyr kanadensare, flytvästar och paddlar och ger er ut på Svartån på egen hand. Vi har ca 30 kanadensare. Klicka på knappen nedan för att gå till vår webbokning. Denna tjänst är lite begränsad och riktar sig till dig som vill boka enstaka kanoter under 1 eller 4 timmar. För större bokningar hänvisar vi till mail eller telefonkontakt med oss!

O.B.S Vi tar legitimation i pant vid uthyrning av kanadensare.

PRISLISTA
Timme – 120 kr
Halvdag (fyra timmar) – 250 kr
Dygn – 500 kr
Veckopris – 1200 kr
Transportsläp (8 kanoter) – 400 kr/tim alt. 800 kr/dygn
Utkörning (erbjudes i mån av möjlighet) – 1 500 kr, inklusive 4 mil tur och retur.

I kanothyran ingår paddlar och flytvästar.
Vi tipsar gärna om de olika paddelvatten som vi rekommenderar. Vill ni paddla på Svartån så tar det ca 1,5-3 timmar att paddla nerströms till Örebro centrum (slottsbron) och tillbaka. Det tar ca 0,5-1 timme att paddla upp till Tekniska kvarnen och tillbaka. Närmaste kanotled är Svartån som är enkel och lättpaddlad kanotled. En annan mycket populär led är Järleån från Järle Kvarn till Karlsdamms vindskydd och vidare till Frövikorset.

Läs mer om länets kanotleder här.

Prova på att spela frisbeegolf på vår utmanande men korta sexhålsbana! Minst antal kast på de sex hålen vinner. Om man vill ha mer utmaning går det utmärkt att spela på vår 18-håls tävlingsbana. Att spela på banan är gratis. Hyr eller köp (från 130 kr) frisbees i kiosken. Här kan du hitta bankartor, scorecards med mera samt information om KFUM Örebro Frisbees verksamhet.

PRISLISTA
Hyra av frisbee Vuxna – 60 kr
Hyra av frisbee Barn & Senior –  30 kr

Borttappad frisbee ersätts med 100 kr.

Att låna planen är gratis, drop in. Låna boll i kiosken.

Se aktuella filmer på vår stora skärm i vår utomhusbio!

Hyr Stand Up Paddleboard, flytväst och paddel och ger er ut på Svartån på egen hand. Vi har 8 SUP-brädor. Klicka på knappen nedan för att gå till vår webbokning. Denna tjänst är lite begränsad och riktar sig främst till dig som vill boka enstaka kanoter under 1 eller 4 timmar. Skriv gärna som kommentar att du önskar byta ut kanot mot SUP. För större bokningar hänvisar vi till mail eller telefonkontakt med oss!

O.B.S Vi tar legitimation i pant vid uthyrning av SUP.

PRISLISTA
Timme – 120 kr
Halvdag (fyra timmar) – 250 kr
Dygn – 500 kr
Veckopris – 1200 kr

I SUP-hyran ingår paddel och flytväst.
Vill ni paddla på Svartån så tar det ca 1,5-3 timmar att paddla nerströms till Örebro centrum (slottsbron) och tillbaka. Det tar ca 0,5-1 timme att paddla upp till Tekniska kvarnen och tillbaka.

Vi har alltid några uppsättningar av populära spel för utlåning. Låna en uppsättning i kiosken, hitta en ledig yta och kör!

GRUPPAKTIVITET

På vår 7 meter höga klättervägg kan du vid förbokning klättra med instruktör. Lagom gruppstorlek är max 15 personer. Denna aktivitet kräver förhandsbokning minst 1 vecka innan.

Kostnad – 1000 kr/timme inkl. instruktör.

I Hästhagen finns en mängd olika grillplatser. Ta med egen grillkol.

Runt Hästhagen går en vacker promenadstig, det går också ett vackert promenadstråk upp mot Karslund.