Under några intensiva sommarmånader erbjuder KFUM Örebro lägerverksamhet för många hundratals barn.

  • På Kilsbergsgården utanför Örebro bedrivs kolloverksamhet för barn i åldern 8-12 år.
  • På Klackagården utanför Nora bedrivs 3 perioder kollo för barn i särskolans åk 4 till gymnasiesärskolans åk 4, samt 1 period för barn i grundskolan.
  • På vårt aktivitetsområde Hästhagen på väster i Örebro bedrivs dagläger samt caféverksamhet.

Vi söker varje sommar personal till flera olika uppdrag. Du kan läsa mer om vilka uppdrag som finns att söka på respektive gård för sommaren via länkarna nedan.

Sommarjobb för dig som är minst 20 år

På nedanstående länkar ser du vilka uppdrag som finns att söka på Klackagården och Kilsbergsgården. Du ansöker sedan via formuläret längst ned på sidan. Det är fullt möjligt att söka flera olika tjänster, och det är då möjligt att bli kallad till flera olika intervjuer.

  • Om du är intresserad av att jobba på Stenboda kollo, kontakta stenbodakollo@gmail.com.

Gå till ansökan för Kilsbergsgården & Klacka

Feriepraktik

På flera av våra kollon och läger kan du som är skriven i Örebro kommun och går ut årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 i gymnasiet, söka feriepraktik via Örebro kommun. OBS! För att ha chans att få feriepraktik hos oss måste du ansöka både till Örebro kommun (via deras webbplats) och oss på KFUM Örebro.

Om du får en plats hos KFUM Örebro så måste du direkt beställa ett utdrag ur belastningsregistret. När du får hem det så öppnar du det inte, utan skickar direkt vidare det till KFUM Örebro, Lertagsgatan 2, 70347 Örebro.

Gå till ansökan för feriepraktik

ÖVRIGA TJÄNSTER

Cafévärd i Hästhagen

Vi söker för sommaren 2021 en cafévärd till vårat glasscafé i Hästhagen. Vi har under de senaste åren stegvis utvecklat verksamheten från en kiosk till ett café och kommer denna sommaren ta nästa steg för att kunna bli ett riktigt glasscafé! Vi söker dig som är minst 25 år, har ett flertal års erfarenhet inom café/restaurang. Uppdraget går ut på att löpande utveckla och effektivisera verksamheten tillsammans med vår verksamhetsutvecklare, samt ansvara för drift och service och att leda våra feriepraktikanter som i huvudsak är de som serverar, och tar emot kunder. Vi ser självklart att även din arbetsplats är “på golvet” för att kunna leva upp till de tidigare nämnda ansvarsområden.

Du ska vara en pedagogisk problemlösande arbetsledare som ser saker som behöver göras. Du måste ha lätt för att ta initiativ och delegera uppgifter, samt att själv inte vara rädd för lite skit under naglarna. Du ska älska ordning och reda och när det är mycket att göra, samt vara van med stressiga situationer och ha förmågan att få din personal att känna sig lugna och trygga. Utöver detta så ska du självklart ha en naturlig fallenhet för service som alltid, med ett leende på läpparna får kunder och besökare att känna sig välkomna!

Heltid 100% där jobb på kvällar och helger förekommer. Tjänsten sträcker sig från 1 maj – 31 aug.
Individuell lönesättning.

Gå till ansökan för Cafévärd i hästhagen