Under några intensiva sommarmånader erbjuder KFUM Örebro lägerverksamhet för många hundratals barn.

  • På Kilsbergsgården utanför Örebro bedrivs kolloverksamhet för barn i åldern 8-12 år.
  • På Klackagården utanför Nora bedrivs 2 perioder kollo för barn i särskolans åk 4 till gymnasiesärskolans åk 4, samt 1 period för barn i grundskolan.
  • På vårt aktivitetsområde Hästhagen på väster i Örebro bedrivs dagläger samt caféverksamhet.

Vi söker varje sommar personal till flera olika uppdrag. Du kan läsa mer om vilka uppdrag som finns att söka på respektive gård för sommaren via länkarna nedan.

Sommarjobb för dig som är minst 20 år

På nedanstående länkar ser du vilka uppdrag som finns att söka på Klackagården och Kilsbergsgården. Du ansöker sedan via formuläret längst ned på sidan. Det är fullt möjligt att söka flera olika tjänster, och det är då möjligt att bli kallad till flera olika intervjuer.

Gå till ansökan för Kilsbergsgården & Klacka

Feriepraktik

På flera av våra kollon och läger kan du som är skriven i Örebro kommun och går ut årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 i gymnasiet, söka feriepraktik via Örebro kommun. OBS! För att ha chans att få feriepraktik hos oss måste du ansöka både till Örebro kommun (via deras webbplats) och oss på KFUM Örebro.

Om du får en plats hos KFUM Örebro så måste du direkt beställa ett utdrag ur belastningsregistret. När du får hem det så öppnar du det inte, utan skickar direkt vidare det till KFUM Örebro, Lertagsgatan 2, 70347 Örebro.

Gå till ansökan för feriepraktik