Tonårshäng i Hästhagen för grundskoleklass 6-8. Anmälan öppnar 1 februari

Tonårshäng i Hästhagen för ungdomar i årskurs 6-8 är ett dagkollo utan övernattning där dagarna är fyllda av skönt häng, äventyr och nya kompisar. Varje vardag under kolloveckorna har vi öppet kl 9-16 med drop in och drop ut. Mellan 10-14 är det gemensamma aktiviteter då vi vill att alla deltagarna är på plats. Vi kommer att paddla kanot och SUP, klättra, spela minigolf, frisbeegolf och testa på en massa andra aktiviteter i Hästhagen. Är det fint väder kanske vi tar vi ett dopp i Svartån. Ungdomarna får själva komma med önskemål om vad de vill göra under veckan. Ledarna på tonårshäng består av både vuxna ledare och ungdomsledare som gör allt för att deltagarna ska få en kul och minnesvärd sommarlovsvecka. Deltagarna tar med egen mat som kan ätas kall, kyl finns. Tonårshäng erbjuds under två sommarlovsveckor, välj mellan v 26 och 27.

Betala efter förmåga

Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra kollon, oavsett vilka ekonomiska förutsättningar man har. Därför använder vi oss på dagkollo av en prismodell där ni vid anmälan betalar efter förmåga. Kostnaden för oss att arrangera dagkollot är cirka 800 kronor per deltagare för en femdagars lägervecka. När ni betalar in avgiften bestämmer ni själva hur mycket ni kan betala, dock minst 100 kronor som är medlemsavgift i föreningen KFUM Örebro Ungdom. Betalar ni mer än vad platsen kostar är ni med och finansierar en plats för något annat barn och tvärtom. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra dagkollon.

Lägerperioder

  • V. 26 mån-fre
  • V. 27 mån-fre

Vi ser fram emot din anmälan! Du anmäler ditt barn och betalar med kort direkt i vår webbshop. Vid eventuella frågor, maila till rada@kfumorebro.se.

Börja med att välja vilken vecka du vill köpa en plats till här nedan. Under respektive vecka ser du hur många platser som finns kvar! När du har köpt en plats så får du all info du behöver inför dagkollo via mail så var nog med att skriva rätt mailadress i formuläret. Om önskad vecka är full kan du skriva upp dig på reservlistan för respektive vecka.