Dagkollo i Hästhagen för grundskoleklass 2-5

Dagkollo i Hästhagen för barn i årskurs 2-5 är ett läger utan övernattning där dagarna är fyllda av lek, äventyr och nya kompisar. Varje vardag under kolloveckorna har vi öppet kl 8-17 med drop in och drop ut. Mellan 10-14 är det gemensamma aktiviteter då vi vill att alla barnen är på plats med stort fokus på lek och tema. Till exempel kan det stå gladiatorerna, skattjakt eller spökrunda på schemat. Förmiddag och eftermiddag finns möjlighet att tillsammans med ledarna testa på alla Hästhagens aktiviteter som till exempel klättring, paddling, minigolf och mycket mer. På dagkollo finns det både vuxna ledare och ungdomsledare som gör allt för att ditt barn ska få en kul sommarlovsvecka med full fart och roliga upptåg. Barnen tar med egen mat, kyl och micro finns. Under v. 26-28 ingår maten.

Barnen får inte handla i kiosken på eftermiddagarna då vi inte hanterar kontanter i kiosken.

Betala efter förmåga

Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra kollon, oavsett vilka ekonomiska förutsättningar man har. Därför använder vi oss på dagkollo av en prismodell där ni vid anmälan betalar efter förmåga. Kostnaden för oss att arrangera dagkollot är cirka 800 kronor per deltagare för en femdagars lägervecka. När ni betalar in avgiften bestämmer ni själva hur mycket ni kan betala, dock minst 100 kronor som är medlemsavgift i föreningen KFUM Örebro Ungdom. Betalar ni mer än vad platsen kostar är ni med och finansierar en plats för något annat barn och tvärtom. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra dagkollon.

Lägerperioder

  • V. 25 mån-tors (denna vecka tar alla barn med sig egen mat)
  • V. 26 mån-fre (denna vecka ingår mat)
  • V. 27 mån-fre (denna vecka ingår mat)
  • V. 28 mån-fre (denna vecka ingår mat)
  • V. 31 mån-fre (denna vecka tar alla barn med sig egen mat)
  • V. 32 mån-fre (denna vecka tar alla barn med sig egen mat)

Vi ser fram emot din anmälan! Du anmäler ditt barn och betalar med kort direkt i vår webbshop. Vid eventuella frågor, maila till info@kfumorebro.se.

Börja med att välja vilken vecka du vill köpa en plats till här nedan. Under respektive vecka ser du hur många platser som finns kvar! När du har köpt en plats så får du all info du behöver inför dagkollo via mail så var nog med att skriva rätt mailadress i formuläret. Om önskad vecka är full kan du skriva upp dig på reservlistan för respektive vecka genom att maila elin@kfumorebro.se.