fbpx
Loading...
Hästhagen Dagkollo2018-10-25T09:38:00+00:00

Dagkollo i Hästhagen för grundskoleklass 2-6

KFUM Örebro anordnar dagläger för barn i årskurs 2-6. Våra öppettider är 8-17 och vi har stort fokus på lek och tema-aktiviteter. Mellan klockan 10-14 har vi gemensamma aktiviteter och då vill vi att alla barn är på plats. Kanske jobbar mamma och pappa om dagarna och då är dagläger ett bra alternativ om man vill ha ett sommarlov med massor av roliga äventyr och aktiviteter utan att sova borta. På alla läger finns gott om leksugna ledare och massor av nya kompisar. När du anmäler ditt barn till dagläger blir det också medlem i KFUM Örebro Ungdom, vilket gör att vi kan söka bidrag för verksamheten. KFUM Örebro arrangerar flera olika lägerveckor, välj det som passar dig bäst! Det går bra att anmäla till flera veckor och barnet behöver inte vara skrivet i Örebro kommun.

Här på hemsidan hittar du mer information om vad som är bra att tänka på inför lägerveckan. Samma information gäller för alla lägerveckor.

Idrottskul på Tegelbruket

Tegelbruket anordnar idrottskul tillsammans med Länsförsäkringar. Detta ansöker du om på Tegelbrukets hemsida, mer info och ansökningsformulär kommer upp inom kort på tegelbruket.org.

Betala efter förmåga

Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger, oavsett vilka förutsättningar man har. Därför använder vi oss av en prismodell där du som förälder betalar efter förmåga. Den reella kostnaden för oss att arrangera lägret är cirka 700 kronor per deltagare för en femdagars lägervecka men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till ca 600 kr. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 100 kronor som är medlemsavgift. Betalar du lite mer än vad platsen kostar är du med och finansierar en plats för något annat barn. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra dagläger.

Friplatser

Tack vare sommarbidrag från Örebro Kommun kan vi sommaren 2018 erbjuda några friplatser på varje lägervecka. Du ansöker om friplatser här! Vi återkopplar via mail inom några veckor med besked om du tilldelats en friplats. Ditt barn deltar då gratis på lägret under samma förutsättningar som de andra barnen.

Lägerperioder

  • V. 25 mån-tor
  • V. 26 mån-fre
  • V. 27 mån-fre
  • V. 32 mån-fre
  • V. 33 mån-fre

Anmäl ditt barn nu, det kommer bli kul!

Anmäl ditt barn via formuläret nedan. Vid eventuella frågor kan du ringa till 019-6110498 under dagtid vardagar eller maila till niklas@kfumorebro.org.

Vi ser fram emot att få träffa dig under en fullspäckad lägervecka i härliga Hästhagen!

Anmälan till dagkollo är stängd för i år.

Denna sida använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Ok