Dagkollo i Hästhagen för grundskoleklass 2-6

Dagkollo i Hästhagen för barn i årskurs 2-6 är ett läger utan övernattning där dagarna är fyllda av lek, äventyr och nya kompisar. Varje vardag under kolloveckorna har vi öppet kl 8-17 med drop in och drop ut. Mellan 10-14 är det gemensamma aktiviteter då vi vill att alla barnen är på plats med stort fokus på lek och tema. Till exempel kan det stå gladiatorerna, skattjakt eller spökrunda på schemat. Förmiddag och eftermiddag finns möjlighet att tillsammans med ledarna testa på alla Hästhagens aktiviteter som till exempel klättring, paddling, minigolf och mycket mer. På dagkollo finns det både vuxna ledare och ungdomsledare som gör allt för att ditt barn ska få en kul sommarlovsvecka med full fart och roliga upptåg. Barnen tar med egen mat, kyl och micro finns.

Nytt för i år är att barnen inte får handla i kiosken på eftermiddagarna då vi inte kommer att hantera kontanter i kiosken.

Idrottskul på Tegelbruket

Tegelbruket anordnar idrottskul tillsammans med Länsförsäkringar. Detta ansöker du om på Tegelbrukets hemsida tegelbruket.org.

Betala efter förmåga

Vi vill ge alla möjlighet att delta på våra läger, oavsett vilka förutsättningar man har. Därför använder vi oss av en prismodell där du som förälder betalar efter förmåga. Den reella kostnaden för oss att arrangera lägret är cirka 700 kronor per deltagare för en femdagars lägervecka men tack vare några bidrag har vi fått ner kostnaden till ca 600 kr. När du betalar in avgiften bestämmer du själv hur mycket du kan betala, dock minst 100 kronor som är medlemsavgift. Betalar du lite mer än vad platsen kostar är du med och finansierar en plats för något annat barn. Tillsammans kan vi på så vis möjliggöra för fler barn att delta på våra dagläger.

Lägerperioder

  • V. 25 mån-tor
  • V. 26 mån-fre
  • V. 27 mån-fre
  • V. 31 mån-fre
  • V. 32 mån-fre
  • V. 33 mån-fre

Vi ser fram emot din anmälan! Du anmäler ditt barn och betalar med kort direkt i vår webbshop. Anmälan är bindande och det går inte att reservera platser. Återbetalning kan endast ske mot uppvisande av läkarintyg efter att ångerrätten på 14 dagar löpt ut. Vid eventuella frågor kan du ringa till 019-6110498 under dagtid mån-tors eller maila till karin@kfumorebro.org.

Börja med att välja vilken vecka du vill köpa en plats till här nedan. Under respektive vecka ser du hur många platser som finns kvar! När du har köpt en plats så får du all info du behöver inför dagkollo via mail så var nog med att skriva rätt mailadress i formuläret.